Úvod » 0.2 - olivové oleje Sicília » 0.2 extra virgine olivový olej zo Sicílie - plechovka 1l
Extra panenský olivový olej vypestovaný výhradne na sicílii.Olivový olej výberovej kategórie získaný priamo z olív výlučne mechanickými postupmi. Tento 1 litrový olej je naplnený v špeciálnej plechovke chránený pred svetlom, pre lepšie uskladnenie.
OUR EXTRA VIRGIN OLIVE OIL QUALITATIVE ANALYSIS:
PRODUCT: Extra Virgin Olive Oil
BRAND: 0.2 ZERO/due
Acidity Free %: 0.21 (max. 1.0)
Number of Peroxides: 6,5 sq. m. O2/Kg. (Max. 20)
SPECTRAPHOTOMETRIC ANALYSIS: (U.V.)
K232: 1.67 (max. 2.50)
K270: 0.111 (max. 0.20)
Delta K: -0.001 (max. 0.01)
METHYLIC FAT ACIDS:
Lauric Acid: NO
Myristic Acid: 0.01 (max. 0.05)
Palmitic Acid: NO
Palmitoleic Acid: NO
Eptadecanoic Acid: NO
Stearic Acid: NO
Oleic Acid: 74.64 (---)
Arachid Acid: 0.5 (max. 0.6)
Linolenic Acid: 0.4 (max. 0.4)
Linoleic Acid: 10.6 (---)
Eicosenoic Acid: 0.4 (max. 0.4)
Beenic Acid: 0.1 (max. 0.2)
Erucic Acid: NO (---)
Lignoceric Acid: 0.1 (max. 0.2)
TRANS-ISOMERIC IN %:
C18:1 (Elaidinic): 0.01 (max. 0.05)
C18:2-C18:3: 0.01 (max. 0.05)
TRIGLICERIDS WITH ECN42:
Trilinolein: 0.5 (max. 0.5)
Sample analized in January 2010 ( Oil Campaign 2009) - CEE Regulamentation 2568/91